Biz Hizmet İçin Buradayız!

Sungurlu Belediye Başkanlığı olarak ilçemizde vatandaşlarımız için göstermiş olduğumuz hassas ve daimi çalışmalarımızı aynı zamanda hayvan dostlarımızın yaşam şartlarını iyileştirme ve haklarını korumak adına da sürdürüyoruz.Sokakta yaşayan hayvanlar ve doğal yaşamın her noktasında bize ihtiyaç duyan dostlarımızın yanında oluyoruz. Kış aylarında yol kenarlarına yem dökerek kuşları besliyor, sokakta gördüğümüz yaralı veya hasta kedi ve köpekleri tedavi ediyor, kısırlaştırma çalışmaları ile yaşam kalitelerini artırma gibi her alanda varlığımızı hissettiriyoruz. Sokak hayvanlarımızın beslenme, temel aşı ve ilaçlama çalışmaları ekiplerimiz tarafından aralıksız yapılıyor. Bakım altına alınması gereken hayvanlarımızla yakından ilgileniyor, sağlıklarına kavuşmaları için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da bizler kadar hassas olmaları adına kontrolleri elden bırakmayarak gerekli uyarılarda bulunuyoruz. Biz sadece hemşehrilerimizin değil ekosistemi oluşturan her canlının dostuyuz. Biz tüm canlılar için buradayız. Yaşam kalitesi artan ve hakları korunan hemşerilerimiz ve can dostlarımız için çalışmalarımızı sürdürecek ve yanlarında olmaya her zaman devam edeceğiz.

Önceki Başkan Şahiner, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı Yayınladı